F-nøglen koncert

Flintholm Kirke, Junggreensvej 14, 2000 Frederiksberg

Lørdag d. 29. oktober kl. 12.30

Ramsing & Mathiesen – klaver og orgel

En klangligt interessant kammermusikalsk instrumentkombination – klaver og orgel! Og noget af det fine ved kombinationen er de mange ekstra muligheder, man opnår; klaveret som solist med orglet som orkesterakkompagnement eller omvendt; eller begge instrumenter som ligeværdige samtalepartnere. Endelig kan orglet være som en klangsøjle med klaveret som percussion eller med harpeagtige brudte akkorder.

Anne Kirstine Mathiesen er organist ved Sct. Nicolai Kirke i Køge, og Jens Ramsing er organist ved Sct. Peders Kirke i Næstved, og begge musikere har en omfattende koncertvirksomhed. Det være sig som som orgel- og klaversolist, akkompagnatør eller kammermusiker i både Danmark og en række europæiske lande.

Programmet kommer blandt andet til at byde på værker af Jens Ramsing selv, J. S. Bach, Camille Saint-Saëns samt Witold Lutosławskis vilde 'Variationer over et tema af Paganini'.