Flintholm Eftermiddag, Mikkel Wold

Torsdag d. 8. september 2022, kl. 14:00

Et af de helt store temaer i vor egen tid er spørgsmålet om, hvordan man lever et lykkeligt liv. Mennesket har alle dage interesseret sig for, hvad det vil sige at leve lykkeligt, og ofte hænger spørgsmålet sammen med en grundlæggende oplevelse af livet som meningsfuldt. Men hvad vil det sige, at livet har mening? Foredraget belyser temaerne lykke og mening ud fra mødestedet mellem teologi og psykologi.

Mikkel Wold er sognepræst ved Marmorkirken og lektor i sjælesorg ved Folkekirkens uddannselses- og videnscenter i Løgumkloster. Desuden er han en særdeles fremragende foredragsholder.

Deltagelse er gratis, men husk at tilmelde dig via kirkens hjemmeside. Pris for kaffe 20 kr.