Den danske salmebog

Torsdag d. 23. februar 2023, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Flintholm Kirke, Junggreensvej 14, 2000 Frederiksberg

Den danske salmebog og salmebogskommisionen

Den tidligere biskop i København, Erik Norman Svendsen, har altid været en særdeles god taler og oplægsholder. Det får vi stor glæde af denne eftermiddag, hvor han både festligt, klogt og fornøjeligt vil tage os igennem salmebogens tilblivelse i 2003, da Danmark fik en ny. Her kom der også nye salmer med og samtalerne og diskussionerne herom var både lidenskabelige og farverige – ligesom Erik Norman Svendsens eget forhold til salmerne også er det.

Kom og hør et skønt og veloplagt foredrag og syng med, når der bydes op til fællessang!

Erik Norman Svendsen var biskop over Københavns Stift fra 1992-2009. Fra 2008-2018 ligeledes Kongelig Konfessionarius, dvs. præst for Kongehuset og Dronningens sjælesørger.

Gratis adgang, kaffe 20 kr.