Begivenheden har allerede fundet sted.

H.C. Andersen

Tirsdag d. 8. september 2020, kl. 14:00
Jeanette Sauerberg

Professor i litteratur- og kulturvidenskab, Johannes Nørregaard Frandsen er leder af Syddansk Universitets H.C. Andersen Center. Johs. Nørregaard Frandsen har skrevet eller bidraget til en lang række bøger og artikler samt holdt foredrag om landbokultur, litteratur og sprog. Og så skriver han ugentlige klummer i Kristeligt Dagblad.

Sidste år havde vi også besøg af ham, hvor han holdt et særdeles interessant og underholdende foredrag med titlen: ”Da landbolivet blev en by i provinsen”. Nu glæder vi os meget til igen at byde ham velkommen i Flintholm Kirke.

Det er gratis at deltage, der serveres ikke kaffe og kage. Tilmelding sker via hjemmesiden fra onsdag 26. august.