Lørdag d. 29. august 2020, Kl. 12:30 til kl. 13:30

Så slår vi igen dørene op for kirkens koncertrække, F-nøglen! Og som altid åbner vi med et brag af en koncert. Her kan du møde to af de bedste på den danske operascene, nemlig sopran Denise Beck og baryton Lars Møller.

Dansk-tyske Denise er uddannet i Wien og København med debut begge steder på hhv.

Volksoper Wien og Operaen. Siden har man kunnet opleve Denise på store scener i Skandinavien og Asien, og i dette efterår optræder hun på Det Kongelige Teater som „Pamina“ i Mozarts „Tryllefløjten“ samt som „Leonora“ i Carl Nielsens „Maskarade“.

Lars Møller startede sin sangkarriere som drengesopran i Herning Kirkes Drengekor og har siden uddannet sig fra Det Jyske Musikkonservatorium og Det Kongelige Teaters Opera-akademi. Lars er en meget benyttet oratoriesolist, og fra 2007-14 var han medlem af solistensemblet ved Nationaltheater Mannheim. Lars har haft flere store roller på Det Kongelige Teater og Den Jyske Opera og har sunget i talrige tyske operahuse.

Ved dagens koncert vil de to solister føre os igennem populære opera-arier, sange fra de store operetter og tonefilmsklassikere. Ved flyglet sidder Clemens Hund-Göschel, som i øvrigt er gift med Denise.

Gå ikke glip af denne store oplevelse!

Gratis adgang