Jakob Lorentzen- f-nøglen

Lørdag d. 27. februar 2021, Kl. 12:30 til kl. 13:30
Gratis adgang

Jakob Lorentzen er til daglig organist og kantor i Holmens Kirke og Christiansborg Slotskirke. Jakob er efterspurgt både som solist, dirigent og akkompagnatør med utallige koncerter i ind- og udland. Han underviser på Musikkonservatoriet i kirkespil og improvisation, og er tilknyttet Det Kgl. Teater som korsyngemester for Operakoret. Som komponist har Jakob skrevet mange salmemelodier og større korværker, hvoraf en stor del er udgivet på danske forlag.

I 2018 modtog han Frobenius-fondens Store Musikpris, og i 2020 blev han Ridder af Dannebrog. Jakob er født og opvokset på Bornholm. Han er gift med operasangeren Monica Stevns og sammen har de 3 børn.

Ved dagens koncert bliver vi præsenteret for både Bach, Buxtehude og Franck. Men der vil også være mulighed for at høre Jakob improvisere frit over temaer, som tilhørerne på dagen præsenterer ham for.