Emma Gad - en cabaret forestilling

Torsdag d. 11. november 2021, Kl. 14:00 til kl. 16:00

”Takt og tone” er den bog alle har en mening om, uden at have læst den…

Begreberne ”Emma Gad” og ”Takt og Tone” er en del af vores kultur og noget vi alle, og måske især medierne, meget ofte refererer til. Men sjovt nok ved ret få af os, hvad der rent faktisk står i bogen - og de fleste ville blive overraskede hvis de læste den.

Skuespiller og visesanger, Allan Høier, præsenterer derfor denne cabaret-forestilling, som skal lære os bogen og mennesket bag at kende - på en humoristisk, musikalsk og litterært-underholdende måde.

Samtidig er danskerne kendt for at være noget nær verdens mest uhøflige folkefærd - og debatklimaet på de sociale medier sætter helt nye standarder i den henseende - måske kan Gad og forestillingen være med til at vi (igen) behandler hinanden lidt mere høfligt og hjertefuldt?

Det er gratis at deltage. Kaffe og kage 20 kr.

Tilmelding nødvendig fra 28. oktober på www.flintholmkirke.dk