En syngepiges bekendelser AFLYST!!!

Tirsdag d. 9. februar 2021, Kl. 14:00 til kl. 16:00

Mellem fjer og strømpebånd er et farverigt, livsbekræftende og hylende morsomt showforedrag om mænd, mennesker og livet på de skrå brædder ved en vaskeægte bakkesangerinde.

Hør om rejsen fra en græsk landsbyskole til Bakkens Hvile og om et liv med Marinus og Missekatten. Bliv indviet i oplevelsen med at guide og synge for en af verdens rigeste mænd. Få indblik i samarbejdet gennem 20 år med veninden og studieværten Elsebeth Iver i duoen ”Den lille forskel”, og hør de sjove, pinlige, pikante og til tider sentimentale anekdoter.

Se og føl på kostumer kreeret af en Kgl. Hofleverandør og få svar på, hvorfor pailletter og fjer er bedre end en pensionsopsparing. Genhør gode, gamle viser og gå hjem i godt humør. Der er fare for høj underholdningsværdi.

Det er gratis at deltage.

Tilmelding nødvendig 14 dage før på www.flintholmkirke.dk