Indien - mystik og stormagt AFLYST!!!

Tirsdag d. 23. februar 2021, Kl. 14:00 til kl. 16:00

Midt i coronaens vintermørke trænger vi vist alle til at komme lidt ud at rejse. Mærke varmen, solen og opleve nye dufte/seværdigheder. Sammen med rejseleder og foredragsholder Peer Faurskov tager vi derfor på en lille to timers rejse til Indien med et blændende billedforedrag.

”Indien er et umådeligt spændende, farverigt og kontrastfyldt land på godt og ondt, som jeg har besøgt flere gange. Jeg har især besøgt delstaterne Rajastan og Punjab.

Billederne fra disse rejser viser nogle af de berømte sider af denne gigantiske nation. Slangetæmmeren, nordinderne med turbaner og kontrasten mellem rigdom og fattigdom” – Per Faurskov.

Tag bl.a. med på kamelryg i ørkenen og til Amritsar, sikhernes hellige by. Undervejs belyses også den dominerende religion, hinduismen og dens dynamik i det indiske samfund.

Det er gratis at deltage.

Tilmelding nødvendig 14 dage før på www.flintholmkirke.dk