Når bønnen taler nutidsdansk ved provst Kirksen Jørgensen AFLYST

MAJ
Tirsdag d. 11. maj 2021, Kl. 14:00 til kl. 16:00

Giv mig hvad jeg har brug for NU eller jeg bliver skidesur!

Sådan lyder en moderne bøn fra en ny samling af bønner til hverdagsbrug. Men kan man tale sådan til Gud? Hvad er det i det hele taget for et sprog, bønnen benytter sig af? Og hvad kan vi bede om? Provst Kirsten Jørgensen har i de sidste tolv år arbejdet med at skrive nye bønner og har redigeret og udgivet flere bønnebøger, til hverdagen og til søndagen, blandt andet bogen: ”Himlen i mine fodsåler”. I den finder man bønner, der begynder i hverdagen, i vores almindelige erfaringer og som i et både ligefremt og poetisk sprog henvender sig til Gud. Foredragsholderen fortæller om bønnerne, hvor både frikadeller, Helligånd, vækkeure, barmhjertighed, kræftsvulster, saksespark, Lysabild og Nørreport Station trives side om side.

Det er gratis at deltage

Tilmelding nødvendig 14 dage før på www.flintholmkirke.dk